Rixos Hotel Sungate Renavation Çalışması (2018)

Rixos Hotel Sungate Renavation Çalışması (2018)

Gösterim: 1599

Turizm sektörünün dünya markalarından olan Rixos Otellerinin Antalya Beldibi bölgesinde faaliyet gösteren Rixos Sungate 2018 renavationu kalite prensibi öncülüğünde zamanından önce teslim edilmiştir.

Yoğun tempo, özverili çalışmalar ve uykusuz gecelerin ardından 2019 yılının Mart ayında 4 ay süren projemiz nihayet ulaştı. Kaliteden hiç bir zaman ödün vermeyen OTTO, bu projesinde de bu ilkesinden ödün vermemiş, kalitenin yanı sıra beklenenden daha önce tesisi misafirlerin kullanımına hazır hale getirmiştir.

Ekip ruhunu ve bir aile olduğumuzu her projede gösteren ekibimize teşekkürü borç biliriz. “Neden Otto İnşaat” sorusuna gösterdiğimiz referanslarımız sanırım en uygun cevabı vermektedir.

* Satınalma Süreci: Konusunda uzmanlaşmış Satınalma Departmanımız, ürünün kullanım alanını analiz ederek sipariş sürecini çok iyi değerlendirmekle beraber, proje süresinde hiç bir aksaklığa yol açmamak adına gerekli gayret ve özveriyi göstermiştir.

* Kalite Kontrol: Mimar ve Mühendis ekibimizden alışılagelmiş anlayışın aksine yapılan her bir imalatın yerinde kontrolünü sağlaması zamandan kazanmamıza, bununla beraber projenin teslim edilmesinde en büyük rolü üstlenmiştir.

* Bunca çizim, satınalma, finansal işlemler ve teçhizat bir yana, bu ve buna benzer projelerimizde yanımızda olup yorgunluğun mükafatını açılışta almak isteyen çözüm ortaklarımıza, emekleri için ayrıca teşekkür etmek isteriz